The Backyard Heroes

Grill & Event, ett grill och catering företag som är placerat i Stenungsund och drivs av grillmästarna Andreas Mathiasson och Jimmy Jazz.

Grill & Event Sverige AB är ett unikt grill & cateringföretag som specialiserat sig på grill & BBQ i premiumsegmentet.

Vi, och våra Grillmästare kommer ut och grillar på er kundträff, invigning, privatfest eller varför inte ert bröllop!? Vi är vad vi heter: Grill & Event! Och vi lovar en grillshow som överträffar era förväntingar, varje gång. Vi hanterar från 1-3000 gäster per tillfälle och dag. Vi har många återkommande företagskunder som tycker det är ovärderligt att hyra in oss för deras årliga event då både kunder och personal ser fram emot maten. Uppslutningen blir bättre och nöjda kunder handlar mer. Vi har gjort festivaler samt jubileum och massor av bröllop med idel nöjda kunder. Har du restaurang så kan vi komma till er och samarbeta med er personal.

The Backyard Heroes, Andreas Mathiasson och Jimmy Jazz är vi bakom grillarna. 

Jo, vi tycker grillning är så roligt och viktigt att vi alltid klär upp oss så vi är snygga bakom grillarna: Röda framgångsbyxor och nystruken svart skjorta med en oftast fläckfri röd slips, och i skenet av kristallkronan gör vi Sveriges bästa grillmat för er!

Andreas som inte bara vann TV4 Grillmästarna 2013 kan också stoltsera med en Guldmedalj för sina insatser i Grill & BBQ EM i Polen 2014. Jimmy kom trea i samma program (Grillmästarna) 2015 och vi båda är uttagna till Grill & BBQ VM Göteborg 2015. Så tveka inte för att titta närmare på oss och våra tjänster så vi kan komma och göra er Grillning till årets bästa!

Grillbloggen.nu besökte oss på ett bröllop där vi grillade för ca. 110 personer i augusti. Klicka här för att läsa artikeln

Är du sugen på grillat och Sveriges bästa grillcatering, Kontakta oss för mer information.

 

Joomlas felsökningskonsoll

Session

Profilinformation

Minnesanvändning

Databasfrågor